SAMSUN / İLKADIM - Tepecik İlkokulu

May

Doğru Hamle İlkadım Satranç Turnuvasına okulumuz öğrencilerinden Kağan MARAŞ, Kağan MERT, Ebrar DÖĞMEN katılımışlardır. Eğlenceli , güzel bir etkinlik olmuştur.Sayın Kaymakamımız  Abdulkadir DEMİR'e , İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer ERSOY'a ,Okul Müdürümüz Murat FIRAT'a Öğretmenimiz Halide Cengiz'e, görev alan herkese teşekkürler…

SATRANÇ ETKİNLİKLERİ

Samsun GSİM &Samsun Satranç İl Temsilciği’nin düzenlediği 2023-2024 öğretim yılı okullar arası mahalli satranç yarışmasında okulumuzu temsilen öğrencilerimiz Selim Habip Şen, Ahsen Saruhan, Ömer Poyraz Özçelik, Erdem Vural ve etkinlikten görevli öğretmenimiz Halide Cengiz ‘in sorumluluğunda katılmışlardır. Öğretmenimize teşekkür eder. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

OKULUMUZDA ''ANNELER GÜNÜ'' ETKİNLİKLERİ

OKULUMUZDA SAMSUNSPOR ETKİNLİKLERİ

OKULUMUZDA '23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI' ETKİNLİKLERİ

RAMAZAN BAYRAMI

OKULUMUZDA '18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ' ETKİNLİKLERİ

14 MART TIP BAYRAMI

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ ve M.AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI ETKİNLİKLERİ

Ara

Kuruculuğunu Denizli/Pamukkale - Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Yasemin UYTUN'un yaptığı "Emotional Canvas" adlı eTwinning projesine, okulumuz öğretmenlerinden Tubanur ŞİRİN de katılmıştır.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Okul veli bilgilendirme whatsap grubu